Hangtechnika

Az technikai beszerzéseknél sajnos sokan „elcsúsznak” azon hogy nem az igényeiknek megfelelőt vásárolják, hanem amit éppen az eladók rájuk beszélnek. Sajnos több olyan esettel is találkoztunk ahol egy-egy önkormányzat a legközelebbi boltot felkeresve megvásárolta a lehető legdrágább és számára legfeleslegesebb eszközöket, ezeknek az eseteknek az elkerülése végett érdemes a beszerzés előtt szakemberrel konzultálni, hogy mik az igényeik, vagyis hogy a berendezéseket milyen célokra akarják használni.

Számos olyan beszerzést végeztünk már el, ahol az adott iskola, művelődési ház vezetőjével megbeszélve, az eszközöket az ő igényeikre szabva összeválogattuk a megfelelő technikát és azt ők évek óta nagy megelégedéssel használják.

Amennyiben nincs lehetőség új berendezések beszerzésére úgy a meglévő eszközöket felújítjuk, illetve igény szerint rendszeresen karbantartjuk.

Mint az általunk végzett egyéb területeken, így ezen is rendelkezünk referenciákkal:

Petőfibánya : Művelődési ház hang és fénytechnikai felújítás, házasságkötő terem 100V-os rendszerének installálása. Az intézmény elavult hangtechnikai eszközeinek szinte teljes cseréje megtörtént(mikrofonok,keverő,cd-játszó,erősítők,hangfalak,kábelek) és ezenkívül felújításra került a színpadi fénytechnika jelentős része is.

Bükkszéki általános iskola :

Hangtechnikai anyagbeszerzés, rendszerbeállítás.

Az iskola igényeit kielégítő mikrofonok, állványok, keverő, erősítő és kábelek, és azok megóvására egy szállítókonténer beszerzése.

Domoszlói önkormányzat :

Hangfalak beszerzése.

 

Füzesabonyi rádió :

Hangtechnikai eszközök beszerzése

Mikrofonok,keverő,hangrendszerkellékek beszerzése.

 

Gyöngyöspatai templom :

Hangtechnikai eszközök beszerzése.

Az igényeiknek megfelelően összeválogatott termékek beszerzése rendszerbeállítása :

Mikrofonok, keverő, erősítő, hangfalak, kábelezés

 

Bükkszéki önkormányzat :

Hangtechnikai anyagbeszerzés.

A településen megrendezésre kerülő ünnepségek, falunapok kiszolgálásához megfelelő eszközök (hangfalak, erősítő, keverő, vezetékes és rádiós mikrofonok, szállítókonténer) beszerzése.

 

Gyöngyösoroszi önkormányzat :

A művelődési ház elavult hangosítási rendszerének teljes cseréje és az új eszközök beszerelése: keverő, kazettás magnó, mikrofonok, erősítő, hangfalak, kábelezés.

 

Patak község önkormányzata :

Hangtechnikai beszerzés.

A meglévő technikai eszközök korszerűbbre való cseréje(keverő,mikrofonok,kábelek,erősítő,hangfalak).

 

Besenyőtelki művelődési ház :

A meglévő hangtechnikai eszközök karbantartása, javítása.

 

Gyöngyöspatai művelődési ház :

A meglévő hangtechnikai eszközök karbantartása, javítása.

 

Vállaljuk iskolák, önkormányzatok hang és fénytechnikai igényeinek kielégítését akár vásárlásról akár bérlésről legyen szó.

Amennyiben bármilyen hangtechnikai berendezés kellene (kábel,mikrofon……), esetleg szeretnék felújítani,lecserélni eszközeiket, vagy csak tanácsra lenne szükségük keressenek bizalommal, állunk rendelkezésükre.